Naturkilden

Verden rundt oss moderniseres med mer og mer bruk av røffe tilberedningsmetoder og unaturlige tilsetninger, lite etisk og miljøvennlig produksjon og drift, mye lureri og juks i både kosmetikkindustri, matindustri og i produksjon av tøy, leker og husholdningsartikler. Her i Naturkilden har vi fokus på den første tiden, rene produkter, skånsomme tilberedningsmetoder og etisk produksjon. Vi omfavner det nordiske og alt det fantastiske naturen har å by på. Vi vil tilby kundene våre trygghet!

Hudpleieproduktene du finner hos oss er basert på økologiske, kaldpressede, uraffinerte og fairtrade ingredienser.

Vi ønsker å skape og inspirere, og kanskje gjøre verden litt bedre og tryggere - spesielt for våre sårbare små.

om_oss

Naturkilden drives av Vibeke og Julie som begge er småbarnsmødre. Julie er også utdannet ernæringsterapeut og har bachelor i samfunnernæring. Hun har erfaring med kostholdsveiledning og brenner for ren, økologisk og næringstett mat.

Vi er opptatt av naturlig livsstil, gjenbruk, miljøvennlighet og trygge rammer. Alle produktene vi selger er ting vi bruker selv i hverdagen!

Som småbarnsmødre med til sammen 5 barn har vi en del erfaring med barseltid. Vi er blant annet opptatt av tilknytningsomsorg, amming, hud-mot-hud-kontakt og (ergonomisk) bæring av baby/barn. Vi vil legge til rette for småbarnsforeldre og tilby gode produkter for spesielt mor og barn – som kan være nyttig den aller første tiden. 

Vi samarbeider også tett med våre flotte ambassadører - de kan du lese om HER!