Frakt og retur

Ved bestilling via nettbutikken kan du velge å betale med Vipps eller kredittkort. 

Etter bekreftet bestilling kan du forvente at pakken din blir sendt snarest mulig - i løpet av 4 arbeidsdager. Når bestillingen din er pakket og klar for å sendes videre, vil du motta en bekreftelsesmail og så raskt pakken din er på vei vil du få varsel om sporing via sms og mail. Vi benytter oss av PostNord og alle bestillinger blir automatisk sendt til nærmeste utleveringssted i forhold til adresse som er oppgitt i bestillingen. 

Fastpris på bestillinger under 1500 kr: 80,-

Fri frakt på bestillinger over 1500;-

Du har 14 dagers angrerett, mot at du selv betaler returporto. Pengene vil bli refundert så lenge returvaren ikke er åpnet, bærer preg av bruk, lukter parfyme - kort sagt, den skal være i samme stand som da du mottok den. Pengene du betalte for varen som har blitt returnert, vil du få overført tilbake på din konto så raskt vi har mottatt varen i retur og inspisert den. 

Returpakker som sendes uten sporing, sendes på kundens eget ansvar. Vi refunderer ikke penger for returpakker som evt er kommet på avveie. 

Pakker som ikke blir hentet og sendt i retur til oss, blir belastet med et gebyr på 150 kr. 

Ønsker du å hente varer på vårt lager i Sagvåg (for å slippe fraktutgifter) er dette selvsagt en mulighet - ta kontakt for avtale.