doTERRA eteriske oljer

Naturkilden kan nå tilby doTERRA eteriske oljer av beste kvalitet. For oss er bruk av rene, eteriske oljer en naturlig ledd i en renere hverdag. 

Hva er eteriske oljer?
Naturkilden jobber for å ivareta en naturlig livsstil i størst mulig grad, uten å gå på kompromiss med livsglede. Når det kommer til helse har vi tro på at kroppen selv alltid streber mot balanse, og at mye kan gjøres ved å støtte opp om kroppens egne mekanismer.

I dette bildet faller essensielle oljer naturlig inn. Dette er stoffer ekstrahert fra ulike planter og vekster, som med sine potente virkestoffer har vært brukt innen medisin og skjønnhetspleie i tusenvis av år.

Eteriske oljer ekstraheres fra frø, stammer, røtter, blomster og andre plantedeler og består av ulike kjemiske substanser som alkoholer og aldehyder, som utgjør en viktig del av plantenes immunsystem og livsfunksjoner.

Det er identifisert over 3000 ulike virkestoffer i planteoljene, og disse har kraftfull virkning på sansene våre, kroppen vår og dens ulike funksjoner. Det foreligger etterhvert en god del forskning, og ikke minst erfaringsbasert viten som viser hvilken fantastisk effekt essensielle oljer har.

doterra

Hvorfor doTERRA?
Det er stor forskjell på eteriske oljer på markedet, og mange utblandet til tross for at de er merket som “ren olje”. Dette svekker oljenes helsefremmende kvaliteter og også øker sjansene for uønskede reaksjoner.

dōTERRA er forpliktet til å levere de reneste og mest kraftfulle eteriske oljer som er mulig. Vi har et nettverk av dyrkere i hele verden som vet hvordan man dyrker planter som skal bli til eteriske oljer. De forsikrer seg om at planten ivaretas og at innhøstingen foregår på en skånsom måte.

Testing og sertifisering
dōTERRA har klart å kombinere moderne fordeler og testprosedyrer for å sikre renheten og effekten for hver enkelt eterisk olje. Alle dōTERRA sine eteriske oljer gjennomgår høyeste standard av testing, som gjør at de også er å regne som renere enn økologisk sertifiserte oljer.

hvorfor_doterra

Hvordan kjøpe?
Nå tilbyr vi to ulike sett med doTERRA-oljer i nettbutikken. Ved kjøp av ett av disse, kvalifiserer du også til medlemskap i doTERRA. Medlemskap gir deg oljene til innkjøpspris (25% rabatt), i motsetning til kjøp som ikke-medlem. Du får også tilgang til et nettverk med ressurser og veiledning for bruk, blant annet egne Facebook-grupper hvor du kan stille spørsmål og få svar kjapt.

Det er ingen kjøpsplikt, ingen abonnementsordninger som må avbestilles, og du kan si opp abonnementet når du selv ønsker!

Send en mail til vibeke@naturkilden.net for mer info og bestilling av pakkeløsning.