Barfotsko

98% av alle barn er født med friske velfungerende føtter. Men bare 20% greier å holde de like velfungerende til de blir voksne. Dette skyldes hovedsaklig bruk av sko som er for stive, tunge og smale, og dermed ikke tilpasset føttenes naturlige bevegelse.

wildlings

Om Wildlings barfotsko
Wildlings sko har en anatomisk riktig fasong, med romslig bredde som gir plass til tærne og fri bevegelse som muliggjør god utviklig av sterke, friske føtter og ben.

Sålene er inspirert av japanske jika-tabi sko – helt myke og fleksible, med bekyttelse på steder barnet trenger ekstra støtte i kontakt med underlaget, samtidig som de gir et godt grep.

Wildlings tillater deg å liste deg som en ninja, klartre i trær med godt feste og løpe i skog og kratt samtidig som du har god kontakt med underlaget.

Wildlings sko er laget av naturmatrealer - som økologisk bomull, hamp, lin og kork. Nøye utvalgt for å gi mykhet men også nødvendlig stabilitet, uten gnag eller ubehag. Alle modellene er unisex og kan brukes av både gutter og jenter, damer og menn.

wildlings_sko

Sliter du med å finne sko som passer?
Mange foreldre sliter med å finne sko som virkelig passer til barna, da de opplever at barnet har naturlig brede ben eller høy vrist. Wildlings sko passer til barn med både smale og brede føtter, da snøringen og det myke materialet tillater å stramme ut og inn, til man har en sko som er perfekt tilpasset foten. En annen fordel med akkurat dette: ingen gnagsår!

Om man tidligere har brukt for trange sko kan bruk av "barfotvennlige" sko føre til at tærne retter seg ut og får den posisjonen som de faktisk skal ha.

Nysgjerrig?
Ønsker du å prøve sko fra Wildlings er du hjertelig velkommen til Åpen dag som vi arrangerer ca en gang i måneden (se dato på kurssiden vår).

wildlings_2