Blogg

GJESTEBLOGG: Is full av byggesteiner! (oppskrift)

GJESTEBLOGG: Is full av byggesteiner! (oppskrift)

Skrevet av: Naturkilden-ambassadør Linn Hansen, Gründer / Ernæringsrådgiver. Daglig leder / Sprudlende sunn. www.sprudlendesunn.no

Hjemmelaget is er enkelt, supergodt og kan gjøres ganske så næringsrik. Tenk å kunne servere barna is på en helt vanlig tirsdag og vite at de får i seg en hel haug byggesteiner da?

Hjemmelaget is trenger slettes ikke være komplisert. Har du smoothierester igjen fra frokosten? Fyll opp isformen og vipps, nydelig is. For å gi god konsistens til isen er eggeplommen ganske essensiell. Den bistår også med gode fettsyrer og proteiner til kroppen.

Bananen gir sødme, og sammen med litt vanilje og honning blir dette er søt og god is som faller i smak hos de fleste. For å løfte isens næringsinnhold til nye høyder kan du tilsette litt kollagen. Naturkildens kollagen er helt smaksnøytral og av høy kvalitet. Kollagenet gir isen gode proteiner og bidrar med en hel haug gode helseeffekter. Sterkere hår, negler, og en glad tarm for å nevne noen.

Les mer om kollagenet her 

BLÅBÆRIS (6 is)

1 banan

1 eggeplomme

4 ss yoghurt naturell

6-7 ss kokosmelk

1 ss honning

1 ts vaniljepulver

2 ss kollagen

2,5dl blåbær

Har du melkeallergi? Bytt ut yoghurten med mer kokosmelk. Kjør alt til en glatt blanding, fyll i isformene og sett kaldt i minimum 4 timer. Holder seg godt og er helt ypperlig å ta som et lite mellommåltid eller når søtsuget melder seg!

Er du på jakt etter en god isform? Da bør du sjekke ut Onyx isform i rustfritt stål. Skikkelig solid isform uten plast. Anbefales! Isformen finner du her 

Legg igjen en kommentar