Blogg

Pop up butikk på Lørenskog Bygdemuseum

Pop up butikk på Lørenskog Bygdemuseum

To dager i måneden nå fremover samler vi hele sortimentet i nettbutikken i eget lokale på Lørenskog Bygdemuseum/Skårer Gård. I barnevennlige og koselige omgivelser kan kunder da ta turen og se nærmere på hva det er vi tilbyr, prøve og lukte på hudpleieprodukter, smake på fermenterte godsaker, kjenne på det myke tøyet - og etter hvert vil det bli mulighet for å prøve og kjøpe sko blant annet. Vi har også forskjellige typer bæretøy som du kan få prøve og se på i ro og mak, med eller uten barn. 

Det er i tillegg til vår pop up butikk egen kafe i nabolokalet, det er god tumleplass og greit med sitteplasser, plass til barnevogn og mulighet for en hvilepause for de som måtte ønske det. Det er toalett og stellerom tilgjengelig for alle besøkende. 

Kjører du med bil for å komme hit, er det stor parkeringsplass rett ved Bygdemuseet. Reiser du kollektivt kan du ta buss nr 411 som stopper på "Skåreråsen" som ligger 200 meter fra gården. 

 

Vi har bæresjal, ringslynger og formsydde bæreseler i økologisk bomull. Du kan se hele utvalget i nettbutikken! Det vil også komme inn en del spennende nyheter i fremtiden.

Hudpleie fra Moonsun Organic of Sweden og Naturkilden. Du kan selvsagt lukte og prøve!

I forbindelse med butikkdagene serverer og selger vi ting vi kanskje ikke vanligvis selger via nettbutikken. Fermenterte grønnsaker fra Eimealt for eksempel. Til sommeren og høsten vil det også komme inn andre norskproduserte matskatter fra rundt om i landet vårt.

 

Giftfri vaskemidler, miljøvennlige oppvaskhansker, treleker, søtsaker (uten sukker), krydder, allergivennlig mat og drikke, bivokslys - her finner du noe for et hvert behov.

Både bomullsplagg og ulltepper er av økologisk bomull og ull. Vi har de mykeste og mest behagelige yogaklær for voksne og tøffe bodyer for de små. En egen serie med bambus/øko bomullstøy for de aller minste fra Beibamboo - disse plaggene MÅ man bare kjenne på!

Vi holder åpent fra klokken 12 - 19 på butikkdagene - da har du mulighet til å komme på dagtid, eller en tur etter jobb om det passer best. Det er mulighet for å betale med kort.

Vi legger ut arragement på facebook i forbindelse med hver butikkdag - der kommer det også informasjon om matservering (kafeen på Bygdemuseet serverer hjemmelaget lunsj og annet godt hver torsdag) og eventuelt andre ting som skjer på de forskjellige datoene.

Vi gleder oss til å se deg! 

Legg igjen en kommentar